sofiawallin

En lång dag...

...har det varit. Jag testade som sagt på hotyoga för första gången idag som jag kort nämnde igår. För er som inte vet vad det är innebär det i stort sätt att man gör yoga i ett alldeles för varmt rum! :) Men det var kul, jag är öppen för att testa på nya saker. Kul kanske inte är rätt ord för det, men nu har jag testat! Det var nog inget för mig eftersom man egentligen behöver utföra yoga varje dag för att det ska ge effekt och den tiden lägger jag hellre på annan träning så att säga. 

Gröten på paradise bakery var tyvärr inte alls lika himmelsk som jag hade hört. Det är en sak som skiljer sig väldigt mycket ifrån Sverige här när det kommer till socker. Men nu har jag testat den också. Så efter frukost gick jag upp till gymmet för dagens riktiga träningspass, räknar inte yogan, och lite sol samt bad (Nice) medan Becky och Roger var och kollade på en bil till Rogers dotter. Har inte solat eller badat i poolen en enda gång sen jag kom hit, så det var min debut som definitivt kommer att upprepas. 

Nu låter det som att jag redan berättat om hela min dag redan men vi är knappt halvvägs mina vänner, den här dagen har känts som en evighet. På gott och ont. Hur som helst, Rogers son Jared är här på besök en vecka framöver. Därför åkte vi alla fyra tillsammans för att äta lunch. Jag passar alltid på att äta fisk när vi äter ute då det inte är speciellt vanligt förekommande i den här familjen, saknar din mat pappa föresten. :( Men jag fick min laxbit iallafall. 
Nog om mat, vi åkte vidare till något köpcenter för lite shopping, whiooo! Uppskattades av alla, svalt i butikerna och tankarna kom på annat än Sverige för min del. 

Min helg har hitills varit bra för att sammanfatta, positivt överaskad över hur mycket vi gjort idag. Mår lite bättre angående hemlängtan också. Dock så har jag börjat bli förkyld vilket jag absolut inte har tid med så har proppat i mig massa amerikanska tabletter. Ingen aning vad de innehåller. Det roliga, eller roliga och roliga, konstiga kanske jag ska skriva, var att min värdmamma inte av någon underlig anledning vet vad nässpray är? Så hur det här med förskylningen kommer att gå kan bli riktigt intressant, återkommer om det. 

Om jag inte är jätte sjuk imorgon ska jag först ro och sedan efteråt träffa Tianna, Corrye och Louise. Men vi får väll se hur det blir med den saken...

Vad glad jag föresten blir att ni är så många som läser, ska försöka informera er om allt som händer och sker så gott som det går :) 

KRAM

// Den underbara poolen och den obligatoriska benbilden //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas