sofiawallin

Förvirrad

Även om jag fortfarande har en känsla av att jag är på en resa där jag snart ska åka hem igen så börjar samtidigt en vardag att forma sig. Går upp vid halv sex, äter frukost, åker till skolan, går i skolan, åker hem, tränar, äter och går och lägger mig. Där har ni mina dagar just nu, iprincip precis som hemma i Sverige. Känner mig ganska förvirrad den här veckan. Nu när alla ni där hemma börjar skolan trodde jag att det skulle kännas skönt för mig här borta på andar sidan Atlanten, men snarare tvärt om.
Skolan här är så fruktansvärt lätt så det känns rätt meningslöst. Man kan tro att skolan blir roligare när man inte behöver anstränga sig men helt plötsligt uppskattar jag de lite svårare uppgifterna, för det får tiden att gå. Tiden tickar så otroligt långsamt här under lektionerna eftersom kravet ungefär är att sitta still på sin stol i 90 minuter. 
Nu väntar simträning, inhandling av mat och middag. Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll då jag är helt slut. Mer spännande än så är det inte just nu :) Hoppas ni mår bra där hemma. â™¡

KRAM 

// Bild från en av alla fina solnedgångar, det ni! //
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas