sofiawallin

Helg

Och där var vi i mål. Att allting ska handla om helgerna även här borta, känns nästan lite hemskt. Skolan kommer alltid vara skolan var man än befinner sig antar jag. Även den här helgen ska vi upp till Flagstaff vilket kanske inte var mitt första alternativ på listan så att säga menmen. Eftersom fler och fler börjar närma sig i skolan och förfrågningar om att "hang out" ökar hade jag velat stanna kvar i Peoria. Luften uppe i Flagstaff har typ 5% syre i sig känns det som så att springa där är som rena rama självmordet. Därför ska jag upp 6:00 imon för att hinna ro innan vi åker, yes så desperat av träning är jag. Dock är det en normal tid att gå upp här pga värmen. Vi går och lägger oss vid 20-21 vanligtvis och upp vid 5-6 så dagarna ser lite olika ut här än vad de gör i Sverige, iallafall för min del. Jag har inte riktigt hittat min dagsrytm än vilket är lite förvirrande. Ni vet den där känslan när du lagt upp din dag perfekt för du vet ungefär hur lång tid allting kommer ta eftersom du vet hur din "area" fungerar. Här vet jag i stort sätt ingeting. Men hur som helst, imorgon åker vi till Flagstaff igen.

Ikväll har jag varit på simträningen, gick riktigt bra idag! När jag kom hem lagade jag middag till mig själv och sedan har jag skypat med den kära norrländningen i Kansas. Det är riktigt skönt att ha några att prata med här på svenska och som upplever exakt samma sak, för de förstår. Vi pratade om bland annat att vi inte nog inte riktigt förstod vad hemlängtan var innan vi kom hit. Det är inte alls som känslan "borta bra men hemma bäst". Det är snarare "allting dåligt, vill hem", dålig förklaring men ni kanske förstår vad jag menar på ett ungefär. Samtidigt är det någoting inom en som ständigt säger att det är kul och att man inte kan vänta tills man får uppleva fler saker, sen kommer hemlängtan känslan ikapp dig igen. Så går det runt så hundra miljarder gånger under dagarna. Många gånger känner jag att jag vill packa mina väskor och ta första bästa flyg hem, andra stunden längtar jag till simningen, skolan eller bara njuter av att få vara här. Ens humör och känslor går bokstavligen som en bergodalbana. Försöker intala mig att det är normalt. För att bota mina känslor för stunden ska jag gå och lägga mig, ett tre timmar långt träningspass väntar. 

Godmorgon Sverige! (Godnatt) â™¡

 

// Från engelska lektionen, bästa på hela dagen! // Ida (norrländingen) â™¡ // Ser att vädret börjar gå mot sina normala vanor för er, önskar att det vore samma här även om ni kanske blir lite irriterade på mig när jag skriver så... //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas