sofiawallin

Lider mot sitt slut

Den här veckan börjar även den lida mot sitt slut, den har gått löjligt fort. Bättre än förra veckan helt klart men med kulturkrockar och små missförstånd är en vecka här helt klart jobbigare på sitt sätt än en vecka hemma. Mina största "problem" just nu är att skolan är väldigt tråkig på grund av att det är så lätt och att siffran" 9 månader" kvar skrämmer mig. Försöker att inte tänka för mycket på det, men mitt huvud är fortfarande i både Sverige och USA. Det positiva med den här veckan är att min förkylning börjar försvinna och att fler och fler börjar prata med en i skolan. Så många människor jag har träffat sedan jag lämnade Sverige! Under en månads tid har jag lärt känna så många härliga människor som jag inte visste om att de existerade, det kallar jag värdefullt! 

På tal om skolan så var det två slagsmål igår under både 3th och 4th period, med andra ord, under två av två luncher. En video har spridits på twitter och det var precis som i alla serier och filmer. Två killar slogs i mitten och minst 50 personer stod i en cirkel runt och triggade. On point på det här, killarna bråkade om en tjej :') Dock så går det alltid runt två poliser på vårat campus, vilket i sig känns sådär, så allt ska ha löst sig. 

Eftersom jag varit förkyld i några dagar var jag inte på simträningen i början på veckan vilket man tydligen får straff för...Så när jag kom tillbaka igår hade de flyttat ner mig en bana. För att förtydliga, beroende på hur snabbt du simmar ligger vi i olika banor för att tempot ska passa just dig. Så för mig blev det alltså långsammare än vanligt, vilket de ser som ett straff då simnignen inte flyter på lika bra. 

Så på grund av dessa två händelser har det känts som att jag levt i OTH (serien) de senaste dagarna, jag måste ju påstå att jag gillar det skarpt. 

Den här veckan är som sagt Rogers son Jared på besök innan han åker vidare till Europa för jobb. Från min sida har det varit jätte skönt att ha honom här då jag fått någon att vara med på eftermiddagarna och han har gett mig många goda råd. Han ska själv vara borta i ett år, så han sitter i samma sits samt att han känner sin pappa bättre än vad jag gör. Ibland är det inte så lätt att bo med en annan familj även om ni kommer bra överens och alla är snälla. Det är små saker som du inte ens tänker på när du är hemma som spelar roll. Du är van vid att ha allt på ett visst sätt och helt plötsligt är allt det borta. Allting som du gör, även om du är "hemma", blir en anspäningen vilket är både uttröttande och förvirrande vissa gånger. Han stannar tills måndag så hoppas på minst lika många skratt till! :)

För tillfället ösregnar det och haglar? Vad hände. Det har varit klarblå himmel varje dag i stort sätt sedan jag kom hit så vädergudarna överaskade mig må jag säga. Dock så överaskade min mobil mig ännu mer i skrivande stund. Tajma smsade och skrev att träningen är inställd...Kom igen Amerika, det är bara vatten från himmeln istället för i en pool. Ser ut som att jag får pallra mig upp till gymmet och träna själv ikväll, kan vara kul med omväxling I guess! 


KRAM

 

// Gustav med sin överdrivet amerikanska lunch // En av alla "long halls" i skolan // Två saknade tjejer â™¡ //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas