sofiawallin

117 km + volontär + julfest

Igår gick största delen av dagen till att cykla och sedan sova. 117 km fick vi ihop och det var ju som vanligt jobbigt, inget mer med det. Sedan sov jag en stund efter lunch, det är standard efter cykelturerna. När vi hade tagit våran middagstupplur åkte jag och min värdmamma på lite ärenden. Fixade lite julklappar osv. Av någon anledning var jag helt utslagen igår så somnade kl 20 och vaknade 7 imorse. Efter 11 stadiga timmar vaknade jag pigg och glad idag. Så mycket som jag har sovit under mitt utbytesår måste vara rekord. Jag sover alltså inte för att jag vill, utan för att jag inte kan hålla mig vaken för jag blir såsåså trött. 

Idag började jag dagen med frukost och film följt av skype med mamma, Anna och pappa. Fick sitta med vid middagsbordet vilket är super konstigt. Du känner ju igen dig så väl och är närvarande men samtidigt så långt borta. Svårt och förklara...
Efter det gjorde jag mig i ordning då jag skulle volontär arbeta (arbeta frivilligt utan betalning) min sista timma. Vi måste få ihop sammanlagt åtta timmar under hela året men fyra måste vara avklarade innan jul. Jag spenderade min sista timma på ett ställe där utsatta hundar blir adopterade. De kan ha hittats på gatan eller blivit utnyttjade t.ex. och blir sedan omhändertagna för att hitta ett nytt hem. Hundvalparna var ju bedårande! 
Direkt efter det åkte jag, Kyle och Lea till Kyles flickväns julfest. Där spelade vi cards against humanity (kortspel) och white elephant (alla har med sig en present och så spelar man utifrån det). Nu ligger jag i min säng hungrig som en varg i väntan på middag. De andra kollar på Hungergames, den första filmen. Vi ska gå och se den sista delen inom kort. (Louise jag kommer sakna dig, PETA!!) 

Fyra dagar tills julafton och fem dagar till Kalifornien, wihoo! KRAM 

 

// Från vår cykeltur nästan enda ner till Mexico. Öken överallt som vanligt. //

// Volontärarbetet lönade sig när det fanns 10 veckor gamla valpar där att hålla, så gosiga! //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas