sofiawallin

Californien levererade

Som sagt, 25e åkte vi hemifrån 7 på morgonen och körde mot LA. Jag vaknade upp förkyld, halsont och hela paketet så sitta i en bil en hel dag var inga problem för mig. Vi kom fram vid 16 tiden och medan de andra gick mot Venice så lade jag mig och sov i hopp om att bli friskare. Vilket halvt funkade...

I lördags tillbringade vi förmiddagen i Beverly Hills vilket var väldigt nice. Vi har haft ett litet tema under helgen och det är att bara äta asiatisk mat. Efter thai till lunch åkte vi vidare mot Santa Monica där vi hängde på stranden. Vi gick bort till Muscle Beach vilket är en strand med massa utomhus gym saker. Det var så kul, men så svårt! Japanskt till middag och så bar det hemåt för att sova.

På söndagen åkte mot Magic Mountain där Six Flags ligger vilket är en huuuuge nöjespark. Vi tillbringade 9 timmar här och jag har aldrig haft så kul på en nöjespark innan. Det var de galnaste attraktionerna jag någonsin åkt. Skrek så mycket att jag lämnade kvar min röst där. Den är dock tillbaka igen vilket är tur det! 

Igår så åkte vi från LA tidigt då min värdmamma fick en idé under helgen och det var att kontakta en roddklubb. Här i Arizona finns det ju inget vatten så rodd är inte direkt vanligt men på västkusten finns det lite överallt. Vi fick kontakt med en roddklubb i San Diego. Vid 10 tiden kom vi fram till San Diego rowing club. Jag fick äntligen sitta i båten igen efter 5 månader på roddmaskin, UNDERBART! Min värdmamma och Lea gav sig också på att testa och de älskade det. Samtidigt som det var super kul att ro så påminde det mig om hur mycket jag saknar det. 

Jag hade verkligen tre fantastiska dagar i Kalifornien. Tog massor med bilder men kan lägga upp de lite efterhand för tror inte ni vill se 500+ bilder på en gång, hehe. 

Idag började jag dagen med ett lugnt cykelpass eftersom jag varit krasslig. Utöver det rensar Lea och jag våra saker. Hon reser hem om två veckor och behöver slänga allt man samlat på sig under året så jag tänkte att jag lika gärna kan göra det också. Mindre jobb när det är dags för hemfärd! Utöver det så ska jag styrketräna i eftermiddag men annars bara ta det lugnt efter en rätt hetsig vecka. 

Ta vara på de sista dagarna av 2015, snart är det dags att välkomna det nya året! Men först en mini-bildbomb. 

 

KRAM 

 

// Santa Monica beach //

// Muscle beach //

// Magisk solnedgång //

// Six Flags!! //

// San Diego rowing club. Att en sport kan betyda så mycket.. //

// Påväg hem igen. Från havet till öken. Naturen här är så märklig, berg av stora stenblock hela vägen! //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas