sofiawallin

Jul 2015

Annorlunda jul blev det absolut. Vanligtvis så firar man jul i USA 25e december men eftersom vi skulle köra till LA så firade vi 24e precis som ni där hemma. Jag och Lea hade gjort risgrynsgröt för att få lite julkänsla hemifrån så dagen började precis som den skulle. Vi hade också önskat vad vi ville ha på "julbordet" och jag valde vörtbröd och skinka. Skinkan blev lite misslyckad men vörtbrödet, mmmmmmm. Så jag hade rätt mycket svenskt här borta! 
Efter frukost öppnade vi lite julklappar och jag blev så glad för allt jag fick!  Min värdfamilj skämmer verkligen bort mig. Fick också öppna mitt paket som kom på posten från mamma och pappa, tack så mycket! 

Skypade också med hela släkten. Kändes konstigt att inte vara där. Dagen fortsatte som vilken dag som helst. Åkte och tränade med Clasina. Packade inför LA och sedan åt vi middag (åt bröd, haha). På kvällen åkte jag, Lea, Seneca och Kyle till Winter Haven som är ett bostadsområde är i stan där alla hus är överdrivet pyntade. Kolla på bilderna så förstår ni vad jag menar. Jag hade en super mysig dag även om det inte var som vanligt. 

 

Hoppas ni hade en fin jul!  

 

KRAM 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas