sofiawallin

Slappare än någonsin

Vi har varit så sega de senaste dagarna. Bara hängt hemma och gjort nada. Jag klagar inte men får lite ångest att jag inte hittar på något. Idag har jag skypat, kollat på film, sprungit en timma och varit på gymmet i en timme. Nu är vi tillbaka hemma och njuter av att inte göra något igen. Så det är vad de två senaste dagarna bestått av. 

Imorgon ska jag dessvärre bli lite mer effektiv igen. Simning kl 5 och efter frukost så har vi bestämt oss för att testa på Hot yoga. Jag gjorde det en gång när jag bodde i Phoenix, men let´s give it another try! Efter det så ska jag träffa Lisa. Det är en annan svensk utbytesstudent som jag träffade redan i maj tidigare i år. Vi var på samma läger med vår organisation och bodde i samma rum. Jag mindes när jag flyttade hit till Tucson att hon berätta att hon hade fått sin placering här så jag kontaktade henne. :) 

Imorgon är det nyår också, vilket jag kom på nu i skrivande stund. Vad jag vet ska vi inte göra något speciellt men jag lär märka av om något spännande händer. 

KRAM 

 

// Vi fortsätter på bilder från Californien. Kyle trotsade vintern och tog sig en kall simtur. //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas