sofiawallin

Älskade fredag

Whooho, helg! Den här veckan har gått snabbt men jag har varit sååå upptagen, inte en ledig sekund. Jag har haft väldigt mycket i skolan och jag har tränat innan och efter skolan nästan varje dag. Vi har nämligen fått för oss att simträna på mornarna innan skolan. Så kl 6 har vi hoppat i poolen och simmat en timma, det har varit underbart! Vilket sätt att starta en dag på, rekommenderar det verkligen. Jag har saknat simningen från simlaget uppe i Phoenix eftersom jag märkte att det verkligen fungerade på mig och jag utvecklades något enormt fysiskt. Det är också bra för alla atsmatiker då det gäller att komma in i en rytm med andningen. Så tumme upp gånger två! En tumme ner med det hela är att man blir hungrig som en varg, jag äter och äter och äter och blir aldrig mätt. Mat är ju gott i och för sig...

Jag har den här veckan haft mitt första tal dessutom. Eller tal och tal, snarare låtsas vara en advokat. För några veckor sedan fick vi i American Government en partner att jobba med på ett fall. Uppgiften var att genom gamla fall som handlade om liknande situationer hitta information som kunde hjälpa dig och din klient att vinna. Så jag skulle stå och argumentera mot min lärare som var "domaren". Mina dagar har gått åt till att lära mig krångliga ord på engelska som man använder i domstolen (som jag för övrigt inte kommer ihåg längre). Det var kul men vilken utmaning. 

Jag tror också att jag inte failade på mitt matteprov idag för första gången sen jag kom hit. När jag kom hem och sa till min värdpappa "I think I actually will pass this time" sa han "Oh that´s great! You did´t fail and Kyle did not get late to school for the first time this week! We do not have high goals here" haha. Det är lite små kul eftersom det ligger så mycket sanning som det kan i det. 

Idag efter skolan mötte jag upp Clasina som är min äldre värdbrors flickvän. Vi sprang först i 1,5 timma och sen simmade vi i en timma så nu är jag trött och hungrig (igen). Eftersom det är fredag idag är det stek som gäller till middag, vi äter det varje fredagskväll. 

Jag har fullt upp den här helgen. Vi får ju inte glömma att det faktiskt är halloween imorgon och att jag befinner mig i landet där det sägs vara till överdrift. Men mer om helgen nästa gång jag får tid att skriva :)

Den här veckan har jag varit lite duktig och tagit kort lite när som. Inte med kameran dessvärre för den tar jag inte med mig till skolan men mobilkameran existerar ju! Så nedanför kommer lite random bilder från min vecka. 

 

PS: Jag har idag varit i USA i 3 månader. Om jag säger såhär för att hålla mig kortfattad. Det här är den största utmaningen jag någonsin ställt mig inför men min värdfamilj hjälper mig verkligen att klara av det. De är guld! 

 

KRAM

 

// Under min stage mangament lektion som jag använder till att göra läxor, hehe. | Jag drack för första gången i mitt liv gräs i veckan, ja gräs. Alltså gräs som växer i trädgården. Det smaka inte gott för fem öre men min värdmamma sa att det är bra så jag tänkte att jag skulle vara "open-minded". Varning, testa inte!! //

// Min tredje lektion i skolan är så kallat "Office Aide". Vilket innebär att man springer på ärenden åt lärare. Jag och Lea har den här lektionen tillsammans och idag fick vi en lite present från vår syv, så gulligt! Påminde mig om när jag var liten med de där godis sakerna | Liten sneak peak från "rättegången" i skolan //

// Glassen med Kyle och Amber blev frozen yogurt istället, nice var det ja | Min view när vi simmat på mornarna, soluppgång och palmer //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas