sofiawallin

Amerikansk fotboll, check!

Igår var jag på min första amerikanska fotbolls match. Lea frågade mig förra veckan om jag ville följa med henne, hennes värdbror och hans flickvän och eftersom det är en av sakerna man "måste" göra när man är här tackade jag självklart ja.

 Så efter vår cykeltur på morgonen körde min värdmamma mig till Lea och så åkte jag tillsammans med hennes värdfamilj ner till stan. Arenan var fullpackad och jag blev förvånad över vilket engagemang som fanns hos många av människorna. De skrek, vråla och hejade som om det handlade om liv och död. Riktigt roligt faktiskt, haha. Laget här i Tucson heter Wildcats vilket är lite komiskt eftersom det enda man tänker på är High School Musical (filmen).
Jag förstod inte speciellt mycket av sporten om jag ska vara ärlig. Jag vet mer nu än innan iallafall, om jag säger så. Men det var kul! Matchen var 4 timmar lång och det var över 35 grader. Japp, det var varmt om ni undrar! Solen stekte bokstavligen och jag drack nog 4 liter vatten minst. Så man får verkligen älska amerikansk fotboll om man ska orka gå på matcherna varje helg. :)

Idag väckte min värdmamma mig kl 5 eftersom vi skulle cykla en runda på 120 km. Ni vet redan att jag kommer skriva om hur jobbigt det var så jag skippar det! Nu är det iallafall gjort och det känns alltid bra efteråt som med all träning. Nu har jag tänkt att vila innan jag och Kyle ska möta upp Amber för att äta glass. Är så sugen på glass så det ska bli så fruktansvärt gott. Här är det fortfarande sommar så man har fortfarande en ursäkt för att äta glass och jordgubbar :)))) Älskar att jag fortfarande är solbränd i slutet på oktober dessutom! Längtar dock tills det svalnar av något, det är fortfarande för varmt (runt 30-35) för att orka ha en normal vardag. Solen och värmen tröttar ut än väldigt mycket, nästan bättre med höstrusk. Gud vad jag kommer ångra att jag säger det nästa år......... 

 

KRAM och hoppas ni får ett bra och välförtjänt höstlov â™¡

 

// Vatten, vatten vatten och Lea // 

// Arenan var riktigt cool //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas