sofiawallin

Camping - Lake Roosevelt

Jag har varit ute på ävetnyr, oherre min skapare. Igår åkte jag tre timmar norr ut för att campa med Nick och Kyle. Vi hade med oss en jetski, badring, kanot och fiskning. Vi sov under bar himmel och det var såååå stjärnklart, det var verkligen helt fatastiskt! Hemma blir man helt till sig när man ser tre stjärnor på himmelen men vi snackar stjärnor överallt. Jag såg till och med ett stjärnfall!
Jetski var ju galet kul det med. Jag har inte tillåtelse att köra men jag fick sitta med där bak och det var minst lika kul det. Vi knöt en badring bakom och körde alldeles för fort. Vi fick bensinstopp en gång och fick simma till en mack, men annars var det ett rent nöje!
Sen så råkade jag också cutta upp min tå ganska så väldigt rejält. Jag skulle hugga lite ved och så ojdå så var inte längre spaden, vi högg med en spade och sån tur var inte en yxa, i stocken utan på min tå. Aj. 
Det var kul att komma ut och se mig lite om. Jag kan dock inte riktigt koppla bort hemma utan det finns i mitt bakhuvud konstant vilket inte är så kul. Mycket tankar just nu. 

Imorgon ska jag träffa Isabel och Pearl samt ut på en 8 mil lång cykeltur. Vi får se om jag överlever! 

 

KRAM


// Tog dessvärre inga bilder då vi campade i en kohage och det var blött och lerigt samt var ute på sjön största delen av tiden, så vågade inte ta upp min kamera, här är en från mobilen och också den enda //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas