sofiawallin

Sista tiden i Phoenix...

...fick jag gjort rätt mycket trots allt. Även om mycket av tiden blev dötid fanns det många höjdpunkter under min tid utan skola. Familjen jag har bott hos under de senaste veckorna har tagit med mig på äventyr vilket jag verkligen uppskattat! De tog bland annat med mig på min första hike, det var varmt men så värt det! Utsikten var något speciellt och har aldrig sett något liknande hemma i Scandinavien. Vi gick ca 2,5 miles upp och tillbaka samma väg (8 km). Det tog oss tre timmar och vi alla total däckade på eftermiddagen. Det blir dubbelt så jobbigt pga värmen samt stigningen, vi snackar 35-40 grader. Har aldrig druckit så mycket vatten på så kort tid. 
Vi har också varit på Ikea, gud vad glad jag var! Lingonsylt, kaviar, choklad, knäckebröd, musli och kardemummaskorpor köpte jag med mig. Många åker till Ikea för att handla möbler men jag åker dit för att handla mat! Jag har ingen craving för choklad eller så hemma i Sverige men det var ändå så underbart att få smaka på lite svenskt. 
Vi var också på med några andra utbytesstudenter från Phoenix på Amazing Jakes. En slags nöjespark med laserdome, bowling osv. Det var kul, vi var ett gäng från helt olika nationer! Kina, Japan, Norge, Tyskland, Ukraina, Tjeckien, Thailand och många fler. Det roligaste var nog att träffa alla och prata om hur olika liv vi är vana att leva och sedan träffas vi alla här i Arizona. 
Jag har också besökt ett köpcentrum, umgåtts med Maria som är från Norge och allmänt bara varit. Nu låter det som mina senaste veckor varit en dans på rosor vilket inte stämmer. Dock har det funnits positiva stunder bland alla mindre positiva. :) 

Nu ska jag umgås med familjen Schmidgall för sista morgonen. Gud vad roligt vi haft men nu är det nya utmaningar som väntar, igen. 

KRAM 


// Ikea och bild från vår hike //


// Tyskalnd, Ukraina, Tjeckien, Sverige och Norge //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas