sofiawallin

Bockat av

Vi har skrivit en hel lista på saker som jag måste göra här i Tucson innan jag åker tillbaka till Sverige. Igår avverkade vi hela fyra saker. Sonoran dogs, Hub ice-cream, Eegees, Sabino Canyon och Pinnacle Peak (Sabino -Canyon för Leas del). Korven kan vara bland det vidrigaste jag smakat på, glass är alltid gott och Eegees (mackor) fick mig att må så illa att jag knappt ville äta middag på kvällen. Sabino Canyon har jag cyklat upp för innan men den här gången tog vi en så kallad tram (en buss) med guide och allt.  Efter vår lilla tur åkte vi till en resturang som är väldigt old western style. Massa cowboyar (kajboj) och stek. Det var desto godare än smakproven jag fick under dagen. Det roliga var att om man bär slips och besöker senhär restaurangen kommer de med en "cowbell" och skämmer ut dig för hela resturangen. Sedan tar de en sax och klipper av den för att sedan hänga upp den i taket. :) 

Så vi hade en hel dag igår då vi flängde runt och bokade av saker, super kul! 

 

KRAM 

 

// Rekommenderar inte :)))) // 

// Det var super svårt att fota i Sabino  Canyon. Det går inte att fånga på bild hur fint det är, motljus hjälpte inte. Lite bilder på kaktusar kanske är kul iallafall tänkte jag.. //

// Pinnacle Peak, kajboj resturangen //

// Pappa jag hoppas du tar slips på dig när vi går hit ;) //

En till bildbomb

...från Californien. Jag tog så många bilder och även om de ser ungefär likadana ut så vill jag visa er. Vi hade så roligt när vi var i Santa Monica och på Muscle Beach så det får bli lite bilder därifrån. Enjoy! 

KRAM 

 

// Lea //

// Jag tog kort vid exakt samma lifeguard hus som jag och Anna gjorde. Nästan exakt på dagen ett år senare. //

// Det gick la sådär för mig på den där balans historien, haha //

// När jag väl klara det så skrek Chuck "I duck!!" Allt för fotot! (Han kom dock med i bilden) //

:)

Gott nytt år!

Då var det 2016. 2015 var ett väldigt händelserikt år och kanske till och med ett av de bästa. Något nyårsfirande blev det inte men det får tas igen nästa år. 

Första dagen på år 2016 fortsatte i samma spår som de sista dagarna på 2015. Ta det lugnt, "chilla" och träna. Min värdmamma fick en idé dock mitt på dagen och det var att färga mitt hår. Så vi åkte till hennes hårsalong och fixade det. Kan inte bestämma mig ännu om jag är nöjd eller inte, så återkommer om det! På kvällen gick vi ut och åt till kanske stans bästa resturang, Vivaci. Matkoma for sure. 

Idag ska jag först ta mig en löprunda till gymmet och sedan i eftermiddag ska vi till Sabino Canyon. Lea har inte varit där och det är en av mina favoritplatser här i Tucson. Ska ta med mig kameran så jag kan fota och visa er. Det är en "canyon" med ett hav av kaktusar, super häftigt! En av platserna jag ska visa mamma och pappa. 

Annars så njuter vi fullt ut av sista dagarna av lovet. Vi börjar redan på måndag igen. Ta hand om era nära och kära, KRAM

 

 

// Lillebror och lillasyster //

// Före och efter bild //

Upp