sofiawallin

Gott nytt år!

Då var det 2016. 2015 var ett väldigt händelserikt år och kanske till och med ett av de bästa. Något nyårsfirande blev det inte men det får tas igen nästa år. 

Första dagen på år 2016 fortsatte i samma spår som de sista dagarna på 2015. Ta det lugnt, "chilla" och träna. Min värdmamma fick en idé dock mitt på dagen och det var att färga mitt hår. Så vi åkte till hennes hårsalong och fixade det. Kan inte bestämma mig ännu om jag är nöjd eller inte, så återkommer om det! På kvällen gick vi ut och åt till kanske stans bästa resturang, Vivaci. Matkoma for sure. 

Idag ska jag först ta mig en löprunda till gymmet och sedan i eftermiddag ska vi till Sabino Canyon. Lea har inte varit där och det är en av mina favoritplatser här i Tucson. Ska ta med mig kameran så jag kan fota och visa er. Det är en "canyon" med ett hav av kaktusar, super häftigt! En av platserna jag ska visa mamma och pappa. 

Annars så njuter vi fullt ut av sista dagarna av lovet. Vi börjar redan på måndag igen. Ta hand om era nära och kära, KRAM

 

 

// Lillebror och lillasyster //

// Före och efter bild //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas