sofiawallin

Kategori: Innan

En vecka

Holaaa! Om en vecka sitter jag i Stockholm där jag ska sova torsdag till fredag innan flyget går vidare till New York. Nu sitter jag i Fjällbacka och bokstavligen laddar batterierna. Den seanste veckan har gått åt till att umgås med så många människor som jag har hunnit, tävla, träna och förbereda mig så mycket som möjligt. OCH njuta av kylan :)))))) 
Jag känner att nervositeten kommer mer och mer men har fortfarande svårt att föreställa mig att jag faktsikt inte kommer komma hem på tio månader. Dock någonstans bland det lite jobbiagre finns det en bit av mig som vill spola fram tiden så jag bara kan få åka iväg och slippa vänta mer! Kort sagt, en bladning av en nörvös och övertaggad Sofia kan jag beskriva mig själv som just nu :P
Jag har också sagt hejdå till de flesta fina själar och det har känts helt okej, det som väntar mig är trots allt baraväldigt väldigt roligt och spännande! :))  
KRAM 

Fjorton dagar

Hejhejhej, Sofia Wallin heter jag och är 17 år gammal. Jag går på Kitas Gymnasium i Göteborg hemma i lilla trygga Sverige men 30 juli packar jag väskorna och flyttar till USA som utbytesstudent i 10 månader. Jag kommer bo i Peoria som är en stadsdel av Phoenix, ligger ca 2 miles nordväst om centrum, i Arizona som förövrigt är USAs varmaste delstat (!!). Med andra ord väntar ett nytt liv i 45-50 graders värme, hur det kommer gå är en annan femma...
I början av april iår fick jag reda på att en familj ville ta emot mig och även om inte alla mina önskingar uppfylldes tackade jag ja. Nu känns det super super bra och känner mig inte det minsta nervös för att åka iväg utan är bara taggad! Att ha förberett sig mentalt för att flytta på egen hand till ett främmande land på andra sidan Atanlaten i 8 månader har isig varit en resa och att månader endast blivit dagar såpass snabbt tyder bara på hur tiden kommer flyga iväg under mitt år i staterna. Därför är den här bloggen till för att vara som en resedagbok där jag delar med mig till mina nära och kära vad jag får vara med om under mitt år men också för mig själv att blicka tillbaka :)) 
KRAM 

Upp